Výživa a zelené potraviny

Pestrá strava a jako základ chlorella s ječmenem.

Zelené potraviny (sladkovodní řasa chlorella a šťáva z mladého ječmene) vás učí naslouchat vašemu tělu, podporovat ho, dávat mu, co potřebuje, vytvářet pro něj podmínky, při kterých se může samo regenerovat, hojit a uzdravovat. 

Až když jsem začala jíst zelené potraviny (12/2016), začala jsem vnímat svoje tělo a až tehdy mě začalo zajímat, co jím, v jakém složení a v jaké kvalitě. Na svojí cestě jsem uviděla, jakou mám v chlorelle a ječmeni podporu a za nic na světě bych je nevyměnila.

Po absolvování kurzu výživového poradce a mnohých dalších kurzech, přednáškách a seminářích zaměřených na téma zdravá strava a životní styl, včetně nasbírání mnoha zkušeností jsem dospěla k názoru, že každý směr (vegetariánství, ajurvéda, čínská medicína, low carb...) doporučuje něco jiného. Někdy je to až matoucí. Na čem se ale všichni shodnou je to, že tělo je třeba kvalitně živit, průběžně čistit a udržovat vyrovnané pH (= nemít překyselený organismus). Kvalitní zelené potraviny (= kvalitní chlorella a ječmen) tohle vše umí, a proto je beru jako základ, na kterém stavím a ke kterému si může každý přidat svoji variantu stravovacího režimu (s žádným si neodporuje) podle svého naturelu.

S čím vám mohou pomoci zelené potraviny?

PREVENCE, podpora přirozené imunity, střevní potíže, alergie, astma, exémy, únava, krvácení dásní, mykózy, štítná žláza, cukrovka, zánět močových cest, úprava váhy, problémová pleť, deprese, onkologická onemocnění...

Co mimo jiné obsahují "zelenáčky"?

vitamíny (A, C, E, D, B1, B2, B3, B5, B6, B12,..), minerály (železo, vápník,hořčík...), antioxidanty, enzymy, chlorofyl, CGF... 

Našla jsem kvalitu u české firmy.