Výživa a zelené potraviny

Pestrá strava a jako základ chlorella s ječmenem.

Zelené potraviny (sladkovodní řasa chlorella a šťáva z mladého ječmene) vás učí naslouchat vašemu tělu, podporovat ho, dávat mu, co potřebuje, vytvářet pro něj podmínky, při kterých se může samo regenerovat, hojit a uzdravovat. 

Až když jsem začala jíst zelené potraviny (12/2016), začala jsem vnímat svoje tělo a až tehdy mě začalo zajímat, co jím, v jakém složení a v jaké kvalitě.

Po absolvování kurzu výživového poradce a mnohých dalších kurzech, přednáškách a seminářích zaměřených na téma zdravá strava a životní styl, jsem dospěla k názoru, že každý směr (vegetariánství, ajurvéda, čínská medicína...) doporučuje něco jiného. Na čem se ale všichni shodnou, je to, že tělo je třeba vyživovat, průběžně čistit a udržovat vyrovnané. Zelené potraviny tohle vše umí, a proto je beru jako základ, ke kterému se dá přidat jakákoliv varianta stravovacího režimu.

S čím vám mohou pomoci zelené potraviny?

PREVENCE, podpora přirozené imunity, střevní potíže, alergie, astma, exémy, únava, krvácení dásní, mykózy, štítná žláza, cukrovka, zánět močových cest, úprava váhy, problémová pleť, deprese, onkologická onemocnění...

Co mimo jiné obsahují "zelenáčky"?

vitamíny (A, C, E, D, B1, B2, B3, B5, B6, B12,..), minerály (železo, vápník,hořčík...), antioxidanty, enzymy, chlorofyl, CGF... 

Našla jsem kvalitu u české firmy.

Další informace k zeleným potravinám